top of page

APUNTA'T A LA DIETA GEGANT


El passat diumenge 9 d'abril vam donar el tret d'inici a la campanya Apunta't a la Dieta Gegant. La campanya parteix de la idea de poder fer uns gegants nous per Roda de Ter, unes rèpliques de l'Arnal i la Violant però en fibra de vidre.

Els motius d'aquesta proposta són varis:

1. Quan l'any 1952 van fer l'Arnal i la Violant, van ordenar trencar el motlle perquè cap poble tingués uns gegants semblants als de Roda de Ter. Això és una idea fantàstica, amb un problema, si els gegants cauen i es trenquen és impossible poder-ne fer una rèplica, per tan s'haurien de fer uns gegants nous que ja no serien l'Arnal i la Violant que tots coneixem. Per això és important fer els motlles per prevenció.

2. Aprofitant l'entrada al taller per fer els motlles, potser ha arribat el moment de fer unes rèpliques noves amb menys pes. Actualment la Colla Gegantera compta sols amb 4 portadors, i això fa que sovint l'Arnal es quedi al remolc a les trobades perquè és impossible treure'ls tots dos. Amb la fibra de vidre el seu pes baixarà i més gent podrà fer-los ballar.

La campanya consta de diferents actes que anirem portant a terme al llarg de l'any i dels quals s'anirà informant a través de la web i de les xarxes socials.

Animem a tothom a col·laborar per tal que ben aviat l'Arnal i la Violant puguin tornar a ballar junts pels diferents pobles i ciutats de Catalunya on tenim sortides. Junts fan molt més goig i agraden molt més.

Ens ajudes?

Entradas destacadas
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page