top of page

17 d'abril IIa Matinal Gegantera

El diumenge a les 9.00 del matí els geganters ens vam reunir a la Plaça Major per compartir un esmorzar on cada un va aportar alguna cosa: magdalenes, pastissos, beguda...

Després vam començar a muntar taules, equip de so, gegants... I a les 10.00 els nostres grallers van començar la festa amb una tocada de gralla per diferents carrers cèntrics per despertar la gent. A les 10.30 els tallers van arrencar motors.

Una cinquantena de nens i nenes es van emportar a casa seva una bola com la dels capgrossos, un mòbil, mandales amb els gegants i van poder fer el seu drac capgròs per la cercavila de dracs del dia de Sant Jordi.

Pels volts de la 1, l'Arnal, la Violant, en Silver i l'Elionor van fer una petita cercavila pel centre del poble, i la Laura es va estrenar com a portadora de l'Elionor! Enhorabona Laura!

A plaça vam fer una petita ballada i el sorteig de la llumineta, que va guanyar l'Andreu Puigdollers.

Els 50 euros que es van fer de la llumineta sumen al pot per fer els gegants nous! Gràcies per col·laborar!

Després de recollir-ho tot vam anar cap a La Fonda Urgell a fer el nostre dinar geganter. Teníem gana i estàvem molt cansats. També molt contents perquè ja teníem un bon resultat per la feina que havíem fet!

Ara a preparar-nos pel dia 23 d'abril la cercavila de Sant Jordi a Roda i el 24 sortida a la Cellera del Ter!

Quin abril més ple!


Entradas destacadas
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page